Gemlik Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: Merkez olarak verilecek hizmetlerle, hizmet bölgesindeki öğrenci ve bireylerin gelişimini olumsuz etkileyen faktörleri önleyici ve bireylerin kendilerini gerçekleştirmesine yönelik çalışmalar ortaya koymak ve hizmet alanı ile ilgili yaptığı çalışmalarla öncü olmak.

Misyon: Rehberlik ve Psikolojik Danışma ve Özel Eğitim alanlarında yapmış olduğu çalışmalarla bölgesinde ve ülke genelinde lider olmak.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: Kurumumuzun çalışma saatleri: 08.00-12.00 13.00-17.00
Isınma: DOĞALGAZ KALORİFERİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gemlikram.meb.k12.tr

Adres - DR.ZİYA KAYA MAH. FATİH CAD. REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ BLOK NO 75 GEMLİK / BURSA

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Dr. Ziya Kaya Mahallesi Fatih Cad. No: 75 Gemlik / Bursa